Atsauksmes

Silene image with dark back
 
5
4
3
2
1
Pievienot
K
Kristīne
1
Jan 2024

Ļoti negatīva pieredze.

Vēlos izteikt savu neapmierinātību saistībā ar Silenes adminstratori. Mums sanāca ļoti negatīva pieredze ar viņas attieksmi pret darbu un cilvēkiem kas brauc atpūsties pie Jums! Manas skaistās brīvdienas beidzās ar asarām acīs un noteikti vairs uz turieni nebraukšu un nevienam arī neieteikšu šo iestādi! tā vietā lai adminstratore laipni mūs sagaidītu un pavadītu, sēž atgāzusies krēslā ka boss un saka, lai es vispār parādot maksājumu ka esmu samaksajusi par nummurinu. Es neesmu divas dienas nākusi un atnesusi viņai maksājuma uzdevumu. ES ATVAINOJOS, es maksājumu esmu veikusi tieši tajā paša dienā kad ir bijis atsūtīts rēķins, neuzskatu ka man ir jāver savs bankas konts un jārada viņai visi mani dati, kas tā par sistēmu???? man ar zīdaini 3 mēneši vecu un 2 gadīgu bērniņu jadara jūsu grāmatvedības darbi? kāpēc maniem bērniem jāraud, kamēr es daru jūsu iestādes grāmatvedības darbus? MĪĻIE CILVĒKI SAKĀRTOJIET SAVU DARBA VIDI UN SISTĒMU UN ATTIEKSMI PRET KLIENTIEM, savādāk neviens pie Jums vairs nebrauks, un ja jums nebūs klientu, jūs nespēsiet pastāvēt!!!!!

G
Gita
5
Aug 2023

Gita un Sergejs

Labdien ! Paldies par brīniskigo atpūtu Silenē ! Bija vērts braukt ~440 km/ cauri visai valstij/ , lai izbaudītu šo mierpilno atmosfēru un Silenes komandas attieksmi

1.Rezervācijas process bija tik vienkaršs - pieteicu savas vēlmes un dažu dienu laika / paldies Arinai / tika veikta rezervācija

2. Man piedāvātā Zaļā villa bija brīniškīga - tira , smaržiga , pilns aprikojums / halāti , čibas , ūdens ,minibars , autostavvieta pie villas durvim/

3. Es nekad nepeldos ezeros un upēs, bet Silenē bija iztirīta pludmales zona / bija pat redzamas baltas smiltis !!!/ un es katru r'itu spēju izpeldēties ezerā / no manas puses tas ir varoņdarbs /

4. Brokastis bija burvīgas

5. Esmu ēdusi daudzos restorānos , arī Mišlenos , bet visu cieņu Silenes restorānam un Pavāram - loti garšigi , skaits noformējums , ēdiena pasniegšana / nododiet sveicienus viesmīlim Žanam / - ideāli !

6. SPA apmeklējums - tā ka bijām iepriekš rezervējuši SPA zonas apmeklējumu - tad SPA zona bija tikai mums diviem 1 Masāža bija tik relaksējoša!

7. Recepcijas personals bija ļoti pretinākošs / bija neliela problēma ar traipa iztīrīšanu, kura tika atrisināta dienas laikā /

Vēlreiz paldies par brīniškigi pavadīto laiku ! Lai veicās un daudz apmierinātu viesu ! Ar cienu, Gita un Sergejs

G
Gundega
5
Jul 2023

Šmakovkas degustācija.

Paldies labākajai šova vadītājai!

Izdziedājāmies, izsmējāmies!

Nobaudījām un atpūtāmies!

Super!

Paldies!

S
Svetlana
5
Apr 2023

Понравилось всё!

Это просто магическое место! Невероятная атмосфера! На рецепшене нас встретила приятная девушка, всё подробно расскзала. Мы жили в "Puķu villa" Очень уютный, чистый, комфортный домик. Всё что необходимо, всё имеется. Чистая, мягкая постель, удобные подушки, в комнатах тапочки, халаты. Территория большая, с прогулочными тропами. Там же имеется свой мини зоопарк, с альпаками, кроликами и барашками. Прекрасный СПА, две бани и шикарный бассейн-джакузи. В проживание входил великолепный завтрак.

Мы остались очень довольны! Большое спасибо персоналу, за внимание и гостеприимство!

Обязательно ещё вернёмся.

Z
Zanna Brune
5
Mar 2023

Džina vakariņas restorānā

Man ļoti patīk garšīgi paēst un džins 🤤💔

Īstie meistari Edgars Elbergs & Ruslan Korolov vēl pastāsta par saviem mākslas darbiem, pievienojot šim vakariņām burvīgo noskaņu.

Kas var būt labāks par tādu sestdienas vakaru? Iesaku kaut reiz tā pavadīt laiku ar draugiem vai mīļoto.. bet dažreiz var palutināt sevi, izbaudot dažādu garšu paleti vienatnē. Tikai ēdiens, dzēriens un tavas domas. 😍🤫

Paldies! 🙏😊🔥🥂

Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
I
Ilze Supe
5
Feb 2023

Viss, lai klients justos lieliski!

Gribu pateikt lielu paldies Silene Resort & Spa komandai par pretimnākšanu, atsaucību, it sevišķi Sandrai, kas organizēja Valentīndienas branču Silenē 19.februārī - jūs esat lieliska! Paldies par sadarbību!

Noteikti iesakām visiem šo jauko vietu - gan savu svētku svinēšanai, gan romantiskai atpūtai! Ēdiens - izcils, atmosfēra - lieliska, personalizēta pieeja katram viesim!

Lai viss izdodas!

Silene Resort and SPA Photo by user review
I
Igors K
5
Aug 2022

Fabulous resort with fascinating views

Latvia & Latgale is famous of the numerous picturesque nature resorts. The Silene is one of the ambers of Latvian treasures, and for me personally, the best Family resort in Latgale. Looking forward to seeing this incredible place next year!

Thank you

Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
G
Gunita_11
5
Jul 2022

Great place for nature lovers and comfort seekers alike

Yet another small gem to add to the collection of great resorts that offer peace of mind and pure relaxation. We spent there couple of nights during the Midsummer festivities and couldn't fault this place in any way. You get everything you could possibly want: attentive staff, superb location, lots of entertainment, fab food, well-appointed room, etc. We stayed in so-called Egles Villa, which is located in some 5 km from the main resort, but there was regular shuttle service and therefore I wouldn't consider it a downside. The lake itself is good for swimming, pedal boats, sup boards, zip-line and suchlike. Both the beach and the surroundings are well kept, with changing cabin, beach bar, loungers, etc. We had a great time there and would definitely return given a half chance.:)

Z
Zhu
5
Jul 2022

Perl of Latgale

Silene gave us positive surprise in so many ways!

1) service -stuff here really wants to make you feel great!

2) food - chef deserves Bravo!

3) SPA - just wou!

4) Lake side location with wide wariety of activities!

However - one minor thing I would recommend is to add broader description and photos to Wild Villa, as it is only one which in reallity is a former large size camper reconstructed into 3 double bedroom facility. Thus, some part of comfort depends also on temperature outside during the night. However, positive note to particular Wild Villa is that it is sort of “on a side”, thus you are almost in your own at a lake side and can fully enjoy peace of the nature.

Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
A
Anete Oz
5
May 2022

SPA package

Me and my husband booked SPA package with 75 min full body couples massage, night at Egles Villa which is located outside of SILENE park and free dessert in Italian restaurant. It was great value for money, we were pleasantly surprise of the quality of food and service at restaurant in Egles Villa. Breakfast was really nice and also included in the price. Egles villa does not look that nice from the outside and is not located in the park, but was spotless clean and quiet. SPA was also excellent, we already are planning when we can visit SILENE resort again and would probably stay for 2 nights.

L
Līga K
5
Apr 2022

Nice relaxiation

We had really nice weekend- good massage, good time in SPA (just to add- water in pool was too cold to relax and enjoy it) but saunas was great and atmosphere was chill.

The room was little bit browned but not so that it may disturb enjoy it.

The restaurant was perfect and the service was personal and unobtrusive.

But just to note that breakfast are not the same as they advertise- only two small croissants for two people, bread and everything smaller than advertise in their instagram and fb accounts. But quality was good nothing to add about.

To sum- I want to return in some time, it wasn't so bad just need to note these things wich wasn't perfect. The yard is really nice for families!

Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
Silene Resort and SPA Photo by user review
S
Sergejs B
5
Mar 2022

Отличный отдых для души и тела

Добрый день!

Посчастливилось побывать в вашем СПА, гостинице и полакомиться едой из вашего Ресторана! :)

Всё просто супер!!! Спасибо большое за человеческое отношение и приятные эмоции.

Девушкам из СПА зоны отдельное СПАСИБО! Вы просто прелесть, золото, сокровище, клад, БОМБААААА!!! Пошли нам навстречу, и взяли чуть позже и всех вместе, хотя должны были идти по очереди с женой. Сделали замечательный массаж ног и даже досталось ребёнку! Оооочень круто, всем советую!

Хочу ещё!!!

A
Agnese Z
5
Mar 2022

Relaxing atmosphere and great service in the middle of a beautiful forest

Starting from the moment we arrived to the resort, we received a friendly and very helpful welcome! The place is located in a very quiet area in the middle of a forest, but not too far from the closest town - there are several options for outdoor activities, such as a walking trail in the forest and mini zoo, lake for swimming in summer. We particularly enjoyed the fact that the spa was reserved only for us, thus ensuring distancing and peace of mind. The room was also very warm and well laid out. We would certainly come back here in a different season.

И
Ивета
5
Jan 2022

Романтик для двоих

Мы поехали с вдвоем с мужем в Зеленую виллу отметить его день рождение, на улице было -21, но в номере было очень тепло, даже оставляли открытым окошко в ванной. Местоположение отличное, лес, свежий воздух, озеро, контактный зоопарк и разные другие развлечения. Обязательно приедем летом с ребенком.

Кухня на высшем уровне, вкусно и красиво всё, особенно меня впечатлил баклажан с козьем сыром. Из-за Ковид19 всю еду привозили прямо в номер, очень прикольно.

Рекомендую посещение Спа, нам 1 часа оказалось мало, нужно брать на 2 часа. Для компаний - минимум на 3ч. Супер сауна и турецкая баня, хороший бассейн, теплый чай из трав и водичка, в общем ВСЕ ДЛЯ КЛИЕНТА. Мелочь, но как приятно.

A
Ajlat A
5
Oct 2021

Отличное место для отдыха !

Реально СПА курорт !!! 💝Хочу поблагодарить весь персонал Silene Resort&SPA за очень приветливое, вежливое и очень внимательное обслуживание. 16-17 октября 2021г. Были первый раз, но уверена что не последний!!!

Полный восторг вызвало соответствие красоты окружающей Природы, чистоты, продуманности зон отдыха, дизайна и работающих здесь людей-от общения по телефону при предварительной резервации до решения любых вопросов , включая быстроты организации трансфера от СПА зоны до отеля… Отдельное СПАСИБО и мои самые искренние рекомендации Специалисту СПА центра Ладе !!! Это девушка с золотыми ручками, добрым сердцем и легкой энергетикой 🥰 она делает не просто массаж, а совершает колдовской ритуал который погружает Вас в негу и освобождает Вас от всех зажимов и проблем 🥳

Ресторан тоже порадовал вкусной кухней и великолепным обслуживанием.

Всем огромное СПАСИБО и до новых встреч 🙏