Mūzika • Elegance • Šampanietis • Dejas • Diskotēka
Siltā un muzikālā gaisotnē sagaidīsim Jauno gadu kopā ar Andrey Veselov un Sax Bomb Duo – saksafonistu Ivaru Bajāru un dziedātāju Dianu Pīrāgu.
Svētku vakariņas no šefpavāra Kristapa Dzeņa, dzīvā mūzika ar Sax Bomb Duo, harizmātiska vakara vadītāja Andreja Veselova vadībā, dejas, diskotēka ar DJ un pusnakts salūts radīs ideālu noskaņu Jaunā gada sagaidīšanai. Bērniem paredzēta animācijas programma, bet pieaugušajiem — interaktīvas izklaides un izsmalcināta svētku gaisotne.
Golden New Year viesnīcā La Tenuta Italiana – 160 € / personai (pieaugušajiem)
Golden New Year viesnīcā La Tenuta Italiana – 50 € / personai (bērniem no 4 līdz 17)
(No 15. decembra cena tiks paaugstināta.)
Rezervē savu vietu Jaungada vakariņām
Iekļauts pilns vakara piedzīvojums: izsmalcinātas svētku vakariņas no šefpavāra Kristapa Dzeņa, harizmātiska vakara vadītāja Andreja Veselova vadībā, dzīvā mūzika ar Sax Bomb Duo – saksafonistu Ivaru Bajāru un dziedātāju Dianu Pīrāgu, interaktīvas izklaides pieaugušajiem un animācijas programma bērniem, dejas un diskotēka ar DJ līdz vēlai naktij, šampanietis un pusnakts salūts.
Priecāsimies, ja vēlēsieties papildināt vakaru ar saviem iecienītākajiem dzērieniem.
Jaungada programma ieteicama visiem viesiem, tostarp ģimenēm ar bērniem.
Vietu skaits ierobežots. Katra rezervācija – daļa no neatkārtojamas Jaungada nakts Silenē.
Pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana publicitātes vajadzībām.
Rezervācijām: +371 25496449, events@silene.lv
Jaungada vakariņu ēdienkarte
Šefpavārs – Kristaps Dzenis
Welcome uzkodas uz galda:
svaigu augļu izlase ar sezonas garšu akcentiem
klasiskie Jaungada salāti mūsdienīgā šefpavāra interpretācijā
itāļu delikateses – prosciutto, artišoki, kaltēti tomāti, olīvas
mājas maize ar pikantu sviestu, rozmarīnu un jūras sāli
Amuse-bouche no šefpavāra:
austeres ar citrusaugļu noti
brusketas ar liellopa rostbifu, rukolu un pistāciju pesto
“Rafaello” – krēmīga Philadelphia siera bumbiņa ar aveni un pistācijām
tīģergarnele kataifi mīklā ar ikru akcentu
Pamatēdiens (pēc izvēles):
Liellopa fileja ar sarkanvīna un brūkleņu mērci,
kartupeļu gratēnu un svaigu garšaugu pieskārienu
vai
Sama fileja ar sezonālām garšām un
vieglu citronu–sviesta mērci
Deserts:
Jaungada pārsteigums no šefpavāra
– izsmalcināts deserts, radīts īpaši šim vakaram. Katrs kumoss – svētku garša un mirdzoša noskaņa.
Pamatēdiens bērniem – pēc izvēles:
Pasta ar vistas iesmiņu un dārzeņiem
vai
Mini gaļas bumbiņas ar kartupeļu biezeni un svaigiem salātiem
Bagātīga svētku bufete visai ģimenei – gan pieaugušajiem, gan bērniem